Assessment on the weight of rabbits for meat fed on different ensilage types
At the Quindio’s University experimental farm ”Benga|a", located in the municipality of Filandia, Quindio, the weight increase in rabbits for meat that were fed on different fodder was evaluated. The four treatments corresponded to the following ensilagesz imperial grass (Axonopus scoparius), i...
Principais autores: | Villa-Ramírez, Rigoberto, Hurtado-Villegas, Jaime |
---|---|
Formato: | Online |
Idioma: | spa |
Publicado em: |
Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
2016
|
Assuntos: | |
Acesso em linha: | https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencia_agricultura/article/view/5555 |
- Registros relacionados
-
Rabbit Acceptability of Defatted Coconut Flour Among Different Food Sources
por: Acosta Acosta, Yanixi, et al.
Publicado em: (2021) -
Estudio de factibilidad para la producción y comercialización de la carne de conejo en el municipio de Nobsa-Boyacá
por: Cristancho Macías, Luis Anderson
Publicado em: (2019) -
Estudio de mercado para la carne de conejo de la Asociación ¨AGROPEINTE¨S.A.S. en el municipio de Duitama
por: Silva Joya, Nancy Yolima
Publicado em: (2018) -
Digestibilidad de dietas con niveles crecientes de harina de coco desgrasada en conejos en crecimiento
por: Acosta Acosta, Yanixi, et al.
Publicado em: (2018) -
Nutritional characterization and production of biomass of Sambucus peruviana, Sambucus nigra and Morus alba in a forage bank
por: Rodríguez Molano, Carlos Eduardo, et al.
Publicado em: (2019)