APA-čujuhus (7. p.)

Flores-Mancheno, C. I., Duarte, C., & Salgado-Tello, I. P. (2017). Characterization of the guinea pig (Cavia porcellus) meat for fermented sausage preparation. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia.

Chicago-čujuhus (17. p.)

Flores-Mancheno, César Iván, Cira Duarte, juo Iván Patricio Salgado-Tello. Characterization of the Guinea Pig (Cavia Porcellus) Meat for Fermented Sausage Preparation. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2017.

MLA-čujuhus (9. p.)

Flores-Mancheno, César Iván, et al. Characterization of the Guinea Pig (Cavia Porcellus) Meat for Fermented Sausage Preparation. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2017.

Muitte dárkkistit čujuhemiid riektatvuođa, ovdal go geavahat daid iežat deavsttas.