Παραπομπή σε μορφή APA (7η εκδ.)

Chaparro Acuña, S. P. (2017). Elaboración de un producto tipo ‘pasta alimenticia’ a partir de residuos de plátano hartón prefreído. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia.

Παραπομπή σε μορφή Chicago (17η εκδ.)

Chaparro Acuña, Sandra Patricia. Elaboración De Un Producto Tipo ‘pasta Alimenticia’ a Partir De Residuos De Plátano Hartón Prefreído. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2017.

Παραπομπή σε μορφή MLA (9th εκδ.)

Chaparro Acuña, Sandra Patricia. Elaboración De Un Producto Tipo ‘pasta Alimenticia’ a Partir De Residuos De Plátano Hartón Prefreído. Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, 2017.

Πρόσοχή: Οι παραπομπές μπορεί να μην είναι 100% ακριβείς.