El sector hortofrutícola de Ecuador: Principales características socio-productivas de la red agroalimentaria de la uvilla (Physalis peruviana)
1 recurso en línea (páginas 35-51).
Prif Awduron: | Moreno Miranda, Carlos, Moreno Miranda, Raúl, Pilamala Rosales, Araceli Alexandra, Molina Sánchez, José Isaac, Cerda Mejía, Liliana |
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Fformat: | Artículo de revista |
Iaith: | spa |
Cyhoeddwyd: |
Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
2019
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Pynciau: | |
Mynediad Ar-lein: | http://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/2392 |
- Eitemau Tebyg
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The fruit and vegetable sector in Ecuador: Main socio-productive characteristics of the agri-food network of Cape gooseberry (Physalis peruviana)
gan: Moreno-Miranda, Carlos, et al.
Cyhoeddwyd: (2019) -
Preliminary evaluation of associated viruses in production systems of cape gooseberry, purple passion fruit, and rose
gan: Cutler, Joseph, et al.
Cyhoeddwyd: (2018) -
Caracterización bromatológica y fisicoquímica de la uchuva [Physalis peruviana L.] y su posible aplicación como alimento nutracéutico. (Bromatological and Physicochemical Characterization of Physalis peruviana L., and its Potential as a Nutraceutic Food.)
gan: Cortés Díaz, G. M., et al.
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Fruit characterization of 36 cape gooseberry hybrids for identification of potential industrial or fresh consumption uses
gan: Lagos-Burbano, Tulio César, et al.
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Cultivo de uchuva en Boyacá
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