El sector hortofrutícola de Ecuador: Principales características socio-productivas de la red agroalimentaria de la uvilla (Physalis peruviana)
1 recurso en línea (páginas 35-51).
Egile Nagusiak: | Moreno Miranda, Carlos, Moreno Miranda, Raúl, Pilamala Rosales, Araceli Alexandra, Molina Sánchez, José Isaac, Cerda Mejía, Liliana |
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Formatua: | Artículo de revista |
Hizkuntza: | spa |
Argitaratua: |
Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
2019
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Gaiak: | |
Sarrera elektronikoa: | http://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/2392 |
- Antzeko izenburuak
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The fruit and vegetable sector in Ecuador: Main socio-productive characteristics of the agri-food network of Cape gooseberry (Physalis peruviana)
nork: Moreno-Miranda, Carlos, et al.
Argitaratua: (2019) -
Preliminary evaluation of associated viruses in production systems of cape gooseberry, purple passion fruit, and rose
nork: Cutler, Joseph, et al.
Argitaratua: (2018) -
Caracterización bromatológica y fisicoquímica de la uchuva [Physalis peruviana L.] y su posible aplicación como alimento nutracéutico. (Bromatological and Physicochemical Characterization of Physalis peruviana L., and its Potential as a Nutraceutic Food.)
nork: Cortés Díaz, G. M., et al.
Argitaratua: (2015) -
Fruit characterization of 36 cape gooseberry hybrids for identification of potential industrial or fresh consumption uses
nork: Lagos-Burbano, Tulio César, et al.
Argitaratua: (2021) -
Cultivo de uchuva en Boyacá
nork: Pérez Lemus, Erika Geraldine
Argitaratua: (2021)