El sector hortofrutícola de Ecuador: Principales características socio-productivas de la red agroalimentaria de la uvilla (Physalis peruviana)
1 recurso en línea (páginas 35-51).
主要な著者: | Moreno Miranda, Carlos, Moreno Miranda, Raúl, Pilamala Rosales, Araceli Alexandra, Molina Sánchez, José Isaac, Cerda Mejía, Liliana |
---|---|
フォーマット: | Artículo de revista |
言語: | spa |
出版事項: |
Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
2019
|
主題: | |
オンライン・アクセス: | http://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/2392 |
- 類似資料
-
The fruit and vegetable sector in Ecuador: Main socio-productive characteristics of the agri-food network of Cape gooseberry (Physalis peruviana)
著者:: Moreno-Miranda, Carlos, 等
出版事項: (2019) -
Preliminary evaluation of associated viruses in production systems of cape gooseberry, purple passion fruit, and rose
著者:: Cutler, Joseph, 等
出版事項: (2018) -
Caracterización bromatológica y fisicoquímica de la uchuva [Physalis peruviana L.] y su posible aplicación como alimento nutracéutico. (Bromatological and Physicochemical Characterization of Physalis peruviana L., and its Potential as a Nutraceutic Food.)
著者:: Cortés Díaz, G. M., 等
出版事項: (2015) -
Fruit characterization of 36 cape gooseberry hybrids for identification of potential industrial or fresh consumption uses
著者:: Lagos-Burbano, Tulio César, 等
出版事項: (2021) -
Cultivo de uchuva en Boyacá
著者:: Pérez Lemus, Erika Geraldine
出版事項: (2021)