Edulcorantes
Príomhchruthaitheoir: | Parra Huertas, Ricardo Adolfo |
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Formáid: | Capítulo de Libro |
Teanga: | spa |
Foilsithe / Cruthaithe: |
Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
2021
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Rochtain ar líne: | http://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/4080 |
Míreanna comhchosúla
- Míreanna comhchosúla
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Importancia terapéutica y estabilizantes-edulcorantes en la tecnología del yogur.
de réir: Parra Huertas, Ricardo Adolfo
Foilsithe / Cruthaithe: (2020) -
Importancia terapéutica y estabilizantes-edulcorantes en la tecnología del yogur.
de réir: Parra Huertas, Ricardo Adolfo; Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
Foilsithe / Cruthaithe: (2012) -
Propiedades terapéuticas y profilácticas del yogur
de réir: Parra Huertas, Ricardo Adolfo
Foilsithe / Cruthaithe: (2021) -
Bacterias ácido-lácticas
de réir: Parra Huertas, Ricardo Adolfo
Foilsithe / Cruthaithe: (2021) -
Experimentos
de réir: Parra Huertas, Ricardo Adolfo
Foilsithe / Cruthaithe: (2021)