Efecto del estrés salino a nivel morfológico e histológico sobre plantas de uchova (Physalis peruviana L.)
Spa: La población humana para el 2050 habrá incrementado en un 34%, requiriendo aproximadamente un aumento del 70% en la producción de comida para su sostenimiento [1].
Príomhchruthaitheoir: | Cárdenas Nieto, Diana Milena |
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Formáid: | Documento de Conferencia |
Teanga: | spa |
Foilsithe / Cruthaithe: |
2021
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Rochtain ar líne: | http://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/6917 |
Míreanna comhchosúla
- Míreanna comhchosúla
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Substrates and organic sources for Physalis peruviana L. seedling production
de réir: Melo, Aniela Pilar Campos de, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2020) -
Genotype-by-environment interaction and selection of superior Physalis peruviana L. genotypes
de réir: García-Arias, Francy Liliana, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2023) -
Relaciones semilla-fruto en tres ecotipos de uchuva (Physalis peruviana L.)
de réir: Peña, Juan Felipe, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2011) -
Calcium chloride effect on the quality of the cape gooseberry fruit (Physalis peruviana L.)
de réir: Pinzón-Sandoval, Elberth Hernando, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2016) -
Effect of hydrocooling, calcium chloride on the postharvest of cape gooseberry fruits (Physalis peruviana L.)
de réir: Álvarez-Herrera, Javier Giovanni, et al.
Foilsithe / Cruthaithe: (2024)