xidative Stabilization of Sacha Inchi [Plukenetia Volubilis Linneo] Oil with Mortiño [Vaccinium Meridionale SW] Suspensions Addition.
Sacha inchi (Plukenetia volubilis Linneo) oil has been recognized worldwide for its high Omega content.However, the presence of polyunsaturated fatty acids make the oil substantially susceptible to oxidativedeterioration. In this study, the eect of mortiño (Vaccinium meridionale SW) suspensions at 1...
Main Authors: | Zapata Acosta, K., Piedrahita, A. M., Alzate, A. F., Cortés, F. B., Rojano, B. A. |
---|---|
Format: | Online |
Language: | spa |
Published: |
Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
2015
|
Subjects: | |
Online Access: | https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencia_en_desarrollo/article/view/3784 |
- Similar Items
-
Manual técnico y administrativo para la implementación de un cultivo de arándano (vaccinium corymbosum l.) en el altiplano cundiboyacense
by: Quintana Reina, Aura Alicia
Published: (2022) -
Factibilidad para la implementación de un cultivo de arándano (Vaccinium Corymbosum L.) en la vereda Llano Verde del municipio de Umbita, Boyacá
by: Martínez Díaz, Lina Rocío
Published: (2020) -
Vehiculización de ácidos grasos extraídos a partir de sacha inchi (Plukenetia volubilis linneo) en capsulas blandas empleando el complejo proteína/polisacárido como matriz encapsulante
by: Camelo Caballero, L, et al.
Published: (2021) -
Actividad antioxidante y perfil de ácidos grasos del aceite de Sacha Inchi (Plukenetia volubilis L.) producido en Boyacá
by: Medina Vargas, Oscar Julio, et al.
Published: (2021) -
Efectos del cambio climático sobre la oferta y precios de cebolla de bulbo. Caso del municipio Duitama, Boyacá (Colombia)
by: Barrientos F., Juan Carlos, et al.
Published: (2011)