Colores y sabores de mi tierra : papas nativas cultivadas en Boyacá
La papa es uno de los alimentos más importantes a nivel mundial, especialmente para Suramérica donde se reporta su origen. Existen las papas nativas, las cuales se reconocen por su diversidad de texturas, colores y sabores. Este importante recurso genético ha sido conservado y cultivado por habitant...
Main Authors: | Araque Barrera, Eyda Johanna, Arias Moreno, Diana Marcela, Bohórquez Quintero, María de los Angeles, Ojeda Pérez, Zaida Zarely, Pacheco Díaz, José Estiben |
---|---|
Format: | Libro |
Language: | spa eng |
Published: |
Editorial UPTC
2021
|
Subjects: | |
Online Access: | http://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/3845 |
- Similar Items
-
Colors and flavors of my land: native potatoes cultivated in Boyacá
by: Ojeda Pérez, Zaida Zarely ; Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia, et al.
Published: (2021) -
Archaeological, Ethnohistorical, and Ethnobotanical Records of Potatoes in the Andes Mountains
by: López Estupiñán, Laura
Published: (2023) -
Description and Reference: Language as a Possibility for Veracity. A Matter of World-System Limits and Speech Acts
by: Giraldo Gutiérrez, Francisco Luis, et al.
Published: (2017) -
BLUP (Best Linear Unbiased Predictors) analysis for the selection of superior yellow diploid potato genotypes (Solanum tuberosum group Phureja)
by: Pacheco, José E., et al.
Published: (2020) -
Colores y sabores de la tierra de la libertad
by: Araque Barrera, Eyda Johanna, et al.
Published: (2021)